grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc

ASOCIATIA DARUIESTE VIATA

București, 6 mai 2020. Game World București Mall, cea mai mare sală de jocuri din România, donează 50.000 de euro Asociației Dăruiește Viață pentru a susține construcția spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19 și pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului.

 

Compania Game World se alatură astfel celorlalte firme din România care se implică în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și este consecventă în eforturile de a susține comunitățile locale în care activează. În acest sens, compania Game World a sponorizat și Fundația pentru SMURD, cu suma de 15.000 euro pentru dotarea echipelor SMURD din Constanța, Brașov și Alba Iulia cu echipamente de protecție performante, măști Draeger cu filtre anti-coronavirus.

Prin aceste demersuri, Game World vine în sprijinul organizațiilor neguvernamentale care  colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Compania omagiază astfel eforturile și devotamentul personalului medical aflat în prima linie în lupta cu boala, contribuind în acest scop cu rezervele financiare proprii.

 „Am decis să ne implicăm activ în a susține lupta celor din linia întâi – medici, asistente și personal sanitar, pe care îi considerăm adevărații eroi în bătălia împotriva pandemiei de coronavirus. Traversăm o perioadă critică și acum este foarte important să fim solidari și să ne ajutăm unii pe alții. Compania și-a pastrat toți angajații și considerăm că este o dovadă de responsabilitate să susținem în continuare comunitățile în care activăm. Am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizații neguvernamentale solide, cu experiență, care cunosc domeniul și care ne sunt parteneri tradiționali în demersurile noastre de responsabilitate socială.”, a declarat Otto Torok, Director de Strategie Game World.