grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
Despre noi

Despre noi

Game World este prezenta in Romania din septembrie 1999 si este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice. Reteaua Game World din Romania s-a extins continuu ajungand in prezent la un total de 8 sali de jocuri premium cu aproximativ 800 de posturi de joc si peste 400 de angajati, fiind prezenta in Bucuresti si in alte 3 orase importante din tara, Constanta, Alba Iulia si Craiova.

Inaugurata in 1999, Game World Bucuresti Mall Vitan este cea mai mare sala de jocuri din sud-estul Europei, fiind in acealasi timp una dintre salile de jocuri cu cea mai indelungata activitate din tara.

Salile de jocuri Game World sunt recunoscute pentru ambianta, stilul si eleganta lor, la standarde inalte de confort si siguranta. Brandul Game World mai este prezent in Bucuresti – in centrele comerciale Sun Plaza, Vulcan Centre si pe Calea Mosilor, in Constanta la City Park Mall si VIVO, Alba Iulia la Alba Mall si in Craiova in centrul comercial Promenada.