grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
Cariere

Cei peste 400 de angajati cat numara Game World Romania si Game World Invest in prezent sunt implicati in programe de training pentru dezvoltarea profesionala si personala, resursele umane fiind dintotdeauna unul dintre avantajele competitive ale acestor companii.

Acest aspect este sutinut si de calitatea echipei de management formata din manageri cu multa experienta pe piata jocurilor de noroc din Romania si din strainatate.

Reprezentanti ai managementului companiei au fost prezenti in fiecare an la cele mai importante evenimente la nivel mondial in industria jocurilor de noroc – ICE Londra si G2E Las Vegas si au fost invitati sa sustina prezentari la conferinte precum Slot Summit Berlin si BEGE Sofia.

Daca esti interesat sa afli despre oportunitatile de angajare in cadrul companiilor noastre trimite-ti CV-ul la adrea de email cv@gameworld.ro