ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Suspendarea temporară a activității în sălile Game World

joi, 14 mai 2020 – sâmbătă, 15 februarie 2020

 

Găsește jocurile preferate de la GAME WORLD acum și online pe gameworld.ro

 

SCRISOARE DESCHISĂ

adresată clienților noștri

 

SUSPENDAREA TEMPORARĂ A ACTIVITĂȚII ÎN SĂLILE GAME WORLD

 

Stimați clienți,

Asa cum bine știți, luni a fost anunțată starea de urgență până pe 15 aprilie 2020 și aseară Ministrul de Interne a decis că „se suspendă toate activitățile culturale, religioase, sportive, științifice, de divertisment, jocuri de noroc, tratament, îngrijire personală realizate în spații închise.”

Ca urmare, activitatea în toate sălile Game World va fi suspendată începând de azi, 18 martie și până pe 15 aprilie. Sperăm că situația generală să se amelioreze în perioada următoare și suntem pregătiți să redeschidem sălile Game World imediat ce autoritățile vor decide în acest sens.

Urmărim cu atenție ce se întâmplă zilele acestea în jurul nostru și suntem în deplin acord cu toate măsurile decise de autorități pentru protejarea populației și micșorarea riscului de contaminare. Considerăm că este timpul solidarității și punem pe primul plan sănătatea și siguranța tuturor.

În perioada următoare, vom continua să aplicăm măsurile de protecție în concordanță cu deciziile care se vor lua la nivel național și local. Urmărim cu atenție tot ceea ce se decide și se comunică de către autorități si vă vom ține periodic la curent cu toate măsurile care se vor lua.

Deocamdată vă îndemnăm să vă păstrați optimismul, să respectați toate măsurile de siguranță și igienă comunicate de autorități și în special măsurile de izolare socială.

Suntem încrezători că situația generală se va îmbunătăți în perioada următoare și că ne vom revedea în curând cu ocazia redeschiderii sălilor noastre. Până atunci vă recomandăm platforma online gameworld.ro unde puteți găsi jocurile preferate pe care le-ați jucat și în sălile Game World!

Vă dorim toate cele bune și multă sănătate!

 

Echipa Game World