grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ACUM LA BUCURESTI MALL VITAN
Break the Bank
live
51.282,94 LEI
ACUM LA BUCURESTI MALL VITAN
Break the Bank
live
315,69 LEI

EDITIE SPECIALA #12 – ELECTRIC GAME WORLD

Premiu special: Volkswagen ID3
Vineri, 31 martie 2023

JOCURI BUCURESTI MALL VITAN

Bun venit la Game World Bucuresti Mall Vitan!

Distreaza-te impreuna cu prietenii tai in cea mai mare sala de jocuri din Romania si beneficiaza de cea mai mare varietate de jocuri si servicii.

Situata la etajul 2 al mall-ului, Game World Bucuresti Mall Vitan iti propune o colectie de superlative: Prima sala de jocuri din capitala, deschisa non-stop din 1999! Cea mai mare sala de jocuri din sud-estul Europei! Cea mai mare diversitate de jocuri! Cele mai multe sisteme de Jackpot! Cele mai multe posturi de joc! Peste 300 de locuri la aparate si rulete electronice!

In ambianta unica a acestei veritabile destinatii de distractie poti fi sigur ca vei gasi jocurile tale preferate. Poti alege dintre nu mai putin de 214 aparate si 44 de posturi de joc la ruletele electronice.

Intra pe pagina de Facebook Game World Bucuresti Mall Vitan, pe YouTubeInstagram sau TikTok pentru cele mai recente informatii, oferte speciale, fotografii si video din cea mai mare sala de jocuri din Romania!

SERVICII Bucuresti Mall Vitan

ATM Bitcoin
Bufet
Crystal Bar
Exchange
Garderoba
Lift pentru acces direct
P.O.S.
Parcare
Plati facturi
Restaurant
Terasa fumatori
TV
Valet Parking
WI-FI

Parteneri Bucuresti Mall VITAN