grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
MOMENTAN AICI NU SUNT EVENIMENTE PROGRAMATE

Jocuri Craiova Promenada Mall

Bun venit la Game World Craiova Promenada Mall!

Game World Promenada Mall, cea mai mare sala de jocuri din Craiova este o adevarata destinatie de distractie! Aici regasesti intotdeauna experienta de divertisment la nivel premium, specifica Game World, cu o ambianta eleganta, servicii de inalta calitate, o mare diversitate de jocuri si de jackpoturi, evenimente si promotii antrenante cu premii foarte atractive.

Oferta de jocuri si pariuri este completata de un set extins de facilitati si servicii printre care restaurantul Olimpico by Game World, Crystal Bar, pariuri sportive Stanleybet, terasa si parcare rezervate exclusiv clientilor si un calendar generos de evenimente din care nu lipsesc legendarele petreceri marca Game World.

Situata la etajul 1 al centrului comercial, sala de jocuri Game World Promenada Mall este alegerea perfecta pentru distractie impreuna cu prietenii.

Incearca si tu experienta premium din cea mai mare sala de jocuri din Craiova!

SERVICII Craiova Promenada Mall

Bufet
Crystal Bar
Exchange
Garderoba
Lift pentru acces direct
P.O.S.
Plati facturi
Restaurant
Terasa fumatori
TV
Valet Parking
WI-FI

Parteneri Craiova Promenada Mall