ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI
PROFITA DE AVANTAJELE
CRYSTAL BONUS CLUB

BENEFICII

Crystal Bonus Club este un program oferit clientilor fideli ai Game World. Acestia beneficiaza de oferte speciale si au sansa de a castiga premii acordate exclusiv prin acest program.

MECANISM

Jucatorii acumuleaza puncte pe cardurile Crystal Bonus Club atunci cand au cardul activat la aparatul / ruleta la care pariaza.
Punctele acumulate se introduc in conturile de puncte ale membrilor, dupa ora 08:00 a zilei urmatoare celei in care au fost obtinute
Fiecare membru Crystal Bonus Club poate decide cand si cate puncte sa utilizeze dintre cele existente in contul sau. In schimbul punctelor cedate jucatorul primeste un bonus sub forma unui tichet TITO promotional (non-cashable). Tichetele TITO promotionale (non-cashable) pot fi jucate dar nu pot fi incasate (schimbate in bani)

CUM PARTICIPI

Jucatorii se inscriu in programul Crystal Bonus Club pe baza unui act de identitate.
Cardul de membru Crystal Bonus Club este personalizat si netransmisibil.
Jucatorii primesc informatii despre punctele acumulate la Info-kiosk-urile Crystal Bonus Club sau de la personalul Game World.
Pe baza punctelor acumulate, jucatorii primesc tichete de participare la promotiile aflate in desfasurare la sala Game World la care a fost activat cardul Crystal Bonus Club.