ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

FUNDATIA COMUNITARA BRASOV

Fundația Comunitara Brasov organizeaza si in acest an Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunitatii, un program de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala, constand intr-o campanie de fundraising de 3 luni si culminand cu un eveniment sportiv-filantropic realizat in cadrul unei curse cu obstacole.

Cele 7 cauze inscrise in editia a 7-a a Brasov Heroes sunt propuse de grupuri de initiativa si organizatii brasovene concentrate pe terapie pentru copii cu autism, copii din centrele de plasament, obiecte necesare pentru nevazatori, protectia animalelor, educatie alternativa si educatie pentru sanatate.

Fiecare dintre cele 7 cauze Brasov Heroes a beneficiat de munca unor echipe de ambasadori care au mobilizat comunitatea pentru a alerga, organiza minicurse si a dona pentru proiectele lor. Echipa Fundatiei Comunitare Brasov a fost sprijinita in eforturile de organizare de companii brașovene responsabile fata de comunitate, care s-au implicat nu numai cu resurse financiare, ci și cu echipe de angajați.

Game World sustine financiar editia a 7-a Brasov Heroes, compania aflandu-se printre partenerii platinum ai programului din acest an.