ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

FUNDATIA PENTRU SMURD

Game World donează 15.000 de euro pentru a sprijini SMURD în lupta cu pandemia de coronavirus

 

  • Banii vor fi alocați prin intermediul Fundației pentru SMURD pentru a fi utilizați la achiziția de măști de protecție FFP3
  • Echipamentele de protecție vor fi repartizate echipajelor SMURD din Constanța, Brașov și Alba Iulia

 

București, 7 mai 2020. Game World, companie care operează săli de jocuri în România din anul 1999, donează 15.000 de euro pentru achiziția de măști Draeger cu filtre anti-coronavirus. Sponsorizarea a fost făcută în beneficiul Fundației pentru SMURD. Echipamentele de protecție astfel achiziționate vor fi repartizate echipajelor SMURD din Constanța, Brașov și Alba Iulia.

 

Compania Game World se alatură astfel mediului public și privat din România care se implică în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și este consecventă în eforturile de a susține comunitățile locale în care activează.

 

Pentru capitală, Game World București Mall, cea mai mare sală de jocuri din România, a donat 50.000 Euro în beneficiul Asociației „Dăruiește Viață”. Suma este destinată susținerii eforturilor acestei asociații pentru construcția spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19 și pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului.

 

Prin aceste demersuri, Game World vine în sprijinul organizațiilor neguvernamentale care colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Compania omagiază astfel eforturile și devotamentul personalului medical aflat în prima linie în lupta cu boala, contribuind în acest scop cu rezervele financiare proprii.

 

„Am alocat aceste sume pentru a susține lupta celor din linia întâi – medici, asistente și personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul noastru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva epidemiei, ca și de modul în care noi ceilalți vom înțelege să fim solidari și să ne ajutăm unii pe alții într-un moment cu adevărat critic. Suntem o companie responsabilă și am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizații neguvernamentale solide, cu experiență, care cunosc domeniul și care ne sunt parteneri în demersurile noastre de responsabilitate socială. Compania și-a păstrat toți angajații în această perioadă de inactivitate și suntem hotărâți să sprijinim în continuare comunitățile în care suntem prezenți”, a declarat Andrei Frimescu, director marketing și PR Game World.

 

Game World România se numără printre companiile reprezentative de pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia, precum și la nivel internațional. În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Est. Game World face parte dintr-un grup de companii - Game World Group - care numără aproximativ 2.000 de angajați. Grupul a direcționat în anul 2019 circa 1,7 milioane de lei către acțiuni de responsabilitate socială derulate în România.

 

Fundația pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituție sau persoană. Promovând transparența și profesionalismul, Fundația pentru SMURD susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Fundația funcționeaza independent, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistență medicală, tehnică de urgență și prim ajutor puternic. Activitatea Fundației se desfășoară prin intermediul unor parteneriate durabile între instituții abilitate precum Ministerul Administrației și Internelor (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Unitatea Specială de Aviație), Ministerul Sănătății, administrațiile publice locale sau alte companii și organisme responsabile sau dornice să se implice în acest sens.