ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Adevarul despre Gambling si impactul jocurilor de noroc in societatea romaneasca

Adevarul despre Gambling, o initiativa Romslot

ROMSLOT, Asociatia Organizatorilor de Sloturi a luat decizia de a demonta miturile despre industria jocurilor de noroc prin crearea platformei online www.adevaruldespregambling.ro

Este un proiect unic, este un proiect care se adreseaza intregii societati, atat oamenilor care fac parte din industrie, cat si celor care nu cunosc informatii despre implicarea in societatea romaneasca a acesteia si si-au format o perspectiva bazata de mituri si credinte limitative.

Scopul realizarii acestui demers a reprezentat expunerea unei transparente totale a tot ceea ce reprezinta gamblingul in Romania

De la publicarea statisticilor in care sunt prezentate contributiile industriei la bugetul statului, la prezentarea legislatiei pe care operatorii si producatorii din industria jocurilor de noroc o respecta, la actiunile de responsabilitate sociala initiate de marea majoritate a companiilor de pe piata gamblingului si pana la miturile care circula in societatea romaneasca si prezinta o imagine falsa a industriei de jocuri de noroc.

Toate aceste informatii se regasesc acum intr-un singur loc, pe platforma online www.adevaruldespregambling.ro si pot fi accesate de orice persoana care doreste sa inteleaga importanta si impactul pe care industria de gambling le are in Romania.

Prejudecati, mituri, controverse, toate sunt demontate si explicate pe platforma online. Industria jocurilor de noroc nu inseamna doar slot machines, entertainment, sali de jocuri și premii. Exista si o parte nevazuta a industriei careia nu i se acorda importanta cuvenita, dar foarte importanta, mai ales din punct de vedere economic. Partea nevazuta este riguros reglementata și supervizata de institutiile statului si este reprezentata de taxe, contributii, zero evaziune fiscala, responsabilitate sociala, sprijin consistent pentru piata de real estate si investitii consistente in educarea continua a angajatilor.

Implicarea operatorilor de jocuri de noroc in viata comunitatii - Actiuni de CSR

De-alungul timpului, operatorii de jocuri de noroc din Romania s-au implicat în viata comunitatii in care isi desfasoara activitatea si continua sa o faca si in prezent. Acestia au acordat sustinere proiectelor, evenimentelor caritabile si culturale, au sprijinit asociatii si ONG-uri si s-au implicat in combaterea pandemiei de COVID-19.

Toate actiunile de CSR care au produs un impact pozitiv in societate sunt prezentate pe platforma online realizata de ROMSLOT.

Industria jocurilor de noroc reprezentata in cifre

45.000 angajati, 2.45 milioane de euro media zilnica a taxelor platite, 894 milioane de euro venituri anuale pentru stat, zero evaziune fiscala.

Transparenta, responsabilitate, sprijin al societatii civile si reglementari riguroase.