grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc

Comunicat de presa. Game World sponsorizeaza Federatia Romana de Box

COMUNICAT DE PRESA

 

Game World susține boxul românesc în 2022, sponsorizând Federația Română de Box

 

București, 7 octombrie 2022. Game World anunță încheierea unui parteneriat cu Federația Română de Box, în cadrul căruia compania va oferi sprijin material sub formă de sponsorizare pentru inițiativele FRB din acest an.

„Prin acest nou parteneriat, Game World își continuă demersul de susținere a sportului românesc într-una dintre puținele discipline în care sportivii noștri au obținut titluri mondiale atât la amatori, cât și la profesioniști. Boxul înseamnă efort și dedicație, expertiză și strategie de joc, combinând forța loviturilor cu arta mișcării, fiind în același timp un spectacol global, urmărit și iubit de zeci de milioane de fani din toată lumea. Deloc întâmplător, cele mai mari gale de box din lume au loc în capitala mondială a entertainmentului, Las Vegas. Pentru Game World, asocierea cu boxul românesc este o potrivire naturală, înseamnă o onoare și ocazia de a fi parte din această poveste de succes care durează deja de decenii”, spune Attila Otto Török, Director de Strategie al Game World.

Game World România este consecvent în susținerea sportului românesc, oferind, de ani de zile, sprijin unor grupări sportive lider în clasamente naționale și mondiale, precum echipele de handbal fete și băieți CSM București sau CSM Volei Alba Blaj.

„Suntem încântați că un brand puternic precum Game World a ales să ni se alăture în efortul nostru de a duce mai departe tradiția de performanță a boxului din România. Boxul este sportul oamenilor puternici, hotărâți și dedicați și de aceea încheierea acestui parteneriat a curs firesc, pentru că avem obiective comune, să auzim cât mai des imnul României la marile competiții internaționale”, spune Vasile Cîtea, președintele FR de Box. „Într-un context atât de complicat, marcat de crize succesive, parteneriatul cu companii responsabile din sectorul privat este esențial pentru ca sportul din România să meargă mai departe. Am descoperit în Game World un partener de încredere, implicat și responsabil, căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat unui sport care ne-a adus atâtea bucurii prin nume ca Nicolae Linca, primul campion olimpic la box din istoria țării noastre, Francisc Vaștag, primul campion mondial de amatori, sau Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu, care au adus în România toate cele patru centuri mondiale din boxul profesionist. Și în prezent avem sportivi cu potențial enorm în nobila artă, care cu sprijin pot atinge culmile performanței, asemenea iluștrilor lor predecesori”.

 

***

Game World România este lider de piață în segmentul premium al sălilor de jocuri electronice și land-based, fiind unul dintre cele mai mari holdinguri din industria locală de entertainment. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară: Constanța, Brașov și Alba Iulia. Game World are de asemenea o prezență online consacrată, prin platforma Game World Casino.

Compania și-a început activitatea în România în septembrie 1999, odată cu deschiderea primei săli de jocuri Game World din București Mall Vitan, în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Sud-Est. Game World este membru fondator al Romslot - Asociația Organizatorilor de Sloturi din România.

Compania a fost premiată an de an pentru susținerea programului "Joc Responsabil" și a inițiativelor sale de responsabilitate socială. Game World face parte dintr-un holding, Game World Group, cu sediul în București și aproximativ 2.000 de angajați.

 

Pentru mai multe informații despre Game World, vizitați http://www.mygameworld.ro/