grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc

Comunicat de presa. Game World si OKTO lanseaza tranzactii fara numerar la posturile de joc

Game World și OKTO lansează în premieră în România tranzacțiile fără numerar la posturile de joc

 

București, 21 septembrie 2022. Game World România, lider al industriei de entertainment din țara noastră, lansează plățile pe mobil, fără numerar, la Game World București Mall Vitan, cea mai mare sală de jocuri din Europa de Sud-Est. Aplicația și platforma de plată OKTO.WALLET, premiată la nivel internațional, sunt acum valabile pentru un număr limitat de aparate de joc, urmând a fi disponibile treptat pentru toate posturile de joc la slot machines și ruletele electronice din această sală, iar ulterior în întreaga rețea de săli de jocuri Game World la nivel național.

Noul serviciu oferit de Game World este posibil datorită expertizei OKTO în serviciile de monedă electronică și tehnologii de plată furnizate operatorilor de jocuri de noroc și clienților acestora. Lansarea marchează un pas semnificativ în procesul de transformare digitală a industriei de entertainment din România, stimulând adoptarea de soluții de plăți digitale pentru a le oferi clienților soluții sigure, convenabile, flexibile și accesibile pentru a-și gestiona portofelele digitale personale în orice moment și de oriunde.

Simon Dorsen, CCO OKTO, spune: "Acesta este un alt parteneriat major pe care suntem foarte încântați să îl confirmăm, alături de Game World, unul dintre cei mai respectați și recunoscuți operatori de pe piața jocurilor de noroc din România. OKTO vede România drept un teritoriu strategic esențial și va încerca să își continue investițiile pe piața locală.

Suntem bucuroși să oferim servicii de plată fără numerar, cu telefonul mobil, într-o piață extrem de importantă și semnificativă ca volum. OKTO.WALLET oferă o serie de funcții importante pentru operatori, autorități de reglementare și jucători. Soluția noastră este în întregime bazată pe software și, deoarece oferă o experiență digitală rapidă, cursivă și stabilă, vine în întâmpinarea nevoilor unui segment demografic adult de vârste mai tinere, ceea ce, de asemenea, va crește nivelul de implicare a consumatorilor, va ajuta la lărgirea bazei de jucători și va crește atractivitatea sălilor de jocuri.

OKTO satisface nu doar exigențele ridicate ale consumatorilor de astăzi în ceea ce privește soluțiile digitale, dar de asemenea și pe cele stabilite de autoritățile de reglementare cu privire la garantarea siguranței jocurilor de noroc.”

„Unul dintre obiectivele noastre principale este de a ne consolida poziția de lider al pieței de profil din România, inovând constant și oferindu-le clienților noștri cea mai bună experiență de entertainment și opțiuni multiple de joc, într-un mod simplu și ușor”, spune Attila Otto Török, Director de Strategie Game World România.

„Tot ceea ce implementăm pleacă de la nevoile clienților noștri, cărora le furnizăm o gamă largă de opțiuni. Nu este un secret faptul că noua generație de clienți caută o experiență digitală rapidă, fluidă și stabilă. Suntem pe deplin în acord cu misiunea și valorile OKTO. Expertiza OKTO, lider al pieței de profil, ne permite să oferim soluții de plăți digitale complet integrate și aliniate atât angajamentelor noastre pentru jocul responsabil, cât și regulilor de conformitate stabilite de autorități.”

OKTO.WALLET permite utilizatorilor să cumpere credite de joc direct de pe telefoanele lor mobile prin aplicația OKTO la posturile de joc și să colecteze câștigurile direct în contul lor OKTO, în timp real și în siguranță. OKTO acceptă o înregistrare simplă și rapidă (KYC), în timp ce utilizatorii își pot alimenta contul prin mai multe mijloace gratuit, cum ar fi prin transfer bancar instantaneu, depunere și virament bancar. În plus, utilizatorii pot trimite și primi bani de la prietenii lor gratuit, si beneficiază de o serie de recompense oferite în aplicație.

OKTO.WALLET este o ca buclă deschisă, care oferă jucătorilor libertatea de a muta și de a folosi fondurile instantaneu după cum doresc, fiind în același timp un portofel universal care are aplicații dincolo de jocuri și prin care consumatorii pot face tranzacții oriunde.

Conceput pentru a proteja utilizatorul și operatorul și aliniat pe deplin cu cerințele moderne ale autorităților de reglementare a jocurilor de noroc, portofelul este complet echipat cu un set de instrumente pentru jocul de noroc responsabil, care încorporează toate nivelurile majore ale jocurilor sigure: verificarea vârstei, limitele de joc/pariuri, timpul de pariere - perioadă de timp, calculator P&L, linii de asistență pentru problemele legate de jocurile de noroc, aliniate cu responsabilitatea socială.

DESPRE OKTO

OKTO oferă soluții de plăți digitale responsabile pe terminale mobile, perfect integrate cu tehnologiile tradiționale din industria de entertainment și care permit efectuarea de plăți digitale în multiple contexte. Misiunea noastră este de a deveni un furnizor de top în industria fintech prin digitalizarea utilizării numerarului în industrii globale precum cele de divertisment, agrement și jocuri de noroc. OKTO lucrează pentru un viitor al tranzacțiilor financiare în condiții de siguranță, securitate și în timp real, desfășurate între milioane de comercianți și persoane fizice dintr-o multitudine de țări și culturi.

Compania se sprijină pe parteneriate cu bănci, emitenți de carduri și furnizori de servicii financiare de top pentru a livra cele mai bune soluții din categorie pentru clienții noștri, păstrând cele mai stricte standarde de securitate, o certificare PCI DSS de nivel 4 și aprobări din partea Mastercard® și a mai multor bănci centrale și organisme de reglementare.

Brandul OKTO se extinde la nivel internațional prin parteneriate de top, oferind soluții de plată pentru jocurile de noroc omnichannel, activități recreative și de divertisment, în țări precum Cipru, Germania, Grecia, Italia, Țările de Jos, România, Spania și Marea Britanie, pentru branduri de top active în fiecare dintre acestea piețe.

Pentru mai multe informații despre OKTO vizitați http://oktopay.eu/http://oktopay.eu/

Pentru mai multe informații despre OKTO.WALLET vizitați http://oktopay.eu/

DESPRE GAME WORLD

Game World România este lider de piață în segmentul premium al sălilor de jocuri electronice land-based, fiind parte dintr-unul dintre cele mai mari holdinguri din industria locală de entertainment. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară: Constanța, Brașov și Alba Iulia. Game World are de asemenea o prezență online, prin platforma Game World Casino.

Compania și-a început activitatea în România în septembrie 1999, odată cu deschiderea primei săli de jocuri Game World din București Mall Vitan, în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Sud-Est. Game World este membru fondator al Romslot - Asociația Organizatorilor de Sloturi din România.

Compania a fost premiată an de an pentru susținerea programului "Joc Responsabil" și a inițiativelor sale de responsabilitate socială. Game World face parte dintr-un grup de companii, Game World Group, cu sediul în București, care are aproximativ 2.000 de angajați.

Pentru mai multe informații despre Game World, vizitați http://www.mygameworld.ro/