ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Comunicat de presa – Salile de jocuri GAME WORLD sunt certificate DEKRA

COMUNICAT DE PRESA

SĂLILE GAME WORLD, PRIMELE DIN INDUSTRIA JOCURILOR DE NOROC CERTIFICATE DEKRA PENTRU SIGURANȚĂ ÎN PREVENIREA INFECȚIEI CU SARS-COV-2

București, 3 martie 2021: Game World România anunță obținerea certificării DEKRA Trusted Facility / locație de încredere privind prevenirea infecției cu SARS-CoV- 2 pentru toate sălile de jocuri Game World care își desfășoară în prezent activitatea. Astfel, compania devine primul operator de jocuri de noroc din România care dispune de această certificare, oferindu-le clienților, angajaților și partenerilor certitudinea că sălile sale de jocuri pot fi vizitate oricând în cele mai sigure condiții din punct de vedere sanitar.

Certificarea obținută de sălile de jocuri Game World din București, Constanța și Brașov confirmă îndeplinirea unui set extins de condiții care alcătuiesc împreună standardul DEKRA Trusted Facility.

„Standardul DEKRA Trusted Facility, dezvoltat în Germania, are un număr mare de criterii de evaluare a siguranței spațiilor și se acordă numai în urma evaluărilor și controalelor în teren, ceea ce face ca întregul proces să fie complet, riguros și corect”, spune Cornel Iacob, director regional DEKRA România. „Auditurile noastre sunt efectuate prin liste de verificare bazate pe principalele recomandări și protocoale internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății, dar și locale, ale agențiilor și autorităților naționale. Astfel, am luat în calcul zeci de criterii, atât în verificarea documentației puse la dispoziție de Game World, cât și prin vizite în toate locațiile, unde am verificat atât spațiile în care se organizează activitățile operaționale, cât și pe cele destinate angajaților, recepția și spațiile comune Game World.”

Printre companiile care au fost auditate și au primit certificare Dekra pentru siguranță în prevenirea infecțiilor cu coronavirus se numără hypermarketurile Kaufland din România și Republica Moldova, hypermarketurile Metro, lanțul Brico Depot, clinicile Gral Medical, depozitele și show-room-urile eMAG, clădirile de birouri Green Gate Development, Floreasca Tower, EuroTower, hotelurile Kronwell Brașov și Kolping Brașov etc.

În ultimul an, Game World a depus eforturi semnificative pentru a-și proteja clienții, angajații și partenerii de pericolul infecției cu coronavirus, adoptând măsuri stricte de securitate sanitară în toate sălile pe care le operează.

„Înca de la primele manifestări ale pandemiei am considerat siguranța clienților și a angajaților noștri ca fiind prioritatea noastră. Această certificare, prima la nivelul industriei jocurilor de noroc din România, demonstrează încă o dată că responsabilitatea față de clienți, angajați și parteneri este una dintre valorile fundamentale ale companiei noastre”, declară Attila Török, director de strategie al companiei Game World România. „În perioada iunie 2020 – februarie 2021, Game World a investit în acest scop peste 155.000 de euro. Investiția a fost destinată achiziționării de materiale sanitare: separatoare pentru spațiile din incintă accesibile publicului, termometre si dispozitive electronice de scanare automată a temperaturii, dispensere de dezinfectant, echipamente de dezinfectare a suprafețelor cu o tehnologie bazată pe ozon și diverse consumabile - măști, mănuși, gel dezinfectant etc. De asemenea, am investit în trainingul angajaților și în comunicarea măsurilor noastre de siguranță sanitară pentru informarea clienților și a colegilor noștri.”

Deși în 6 din ultimele 11 luni sălile de jocuri Game World au avut activitatea suspendată ca urmare a restricțiilor decise de autorități în contextul pandemiei, compania nu a făcut disponibilizări și i-a sprijinit pe cei aproximativ 400 de angajați în aceasta perioadă dificilă pentru întreaga societate. Mai mult, în cursul anului 2020, Game World a susținut prin donații în valoare de aproximativ 65.000 Euro mai multe spitale din București și alte orașe, precum și echipele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov.

Potrivit unei declarații a ROMSLOT – Asociația Organizatorilor de Sloturi din România, organismul reprezentativ al acestui segment din industria jocurilor de noroc, sălile de jocuri au cel mai scăzut risc epidemiologic dintre toate activitățile care se desfășoară în spații închise. Clienții trebuie să poarte măști pe întreaga durată a șederii, este asigurata distanțarea socială iar spațiile sunt supravegheate cu camere video.

***

Game World România se numără printre companiile reprezentative de pe piața centrelor de divertisment, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia. Din 2020, brandul Game World este prezent și în mediul online, prin cazinoul gameworld.ro. În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Est. Game World este membru fondator al Romslot – Asociația Organizatorilor de Sloturi din România și susține în mod activ programul „Joc Responsabil” și campania de educare a tinerilor „Antrenat de Majorat”. Din 2019 compania organizează „Bursele Game World” pentru sprijinirea formării psihologilor specializați în domeniul adicțiilor, la toate nivelurile de studiu, diplomă, masterat și doctorat.

***

DEKRA Certification este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul industriei auto, calității, siguranței, mediului și sănătății. Expertiza DEKRA acoperă sistemele de management cât și testarea, inspecția și certificarea unor game largi de produse, componente și echipamente utilizate în medii periculoase.

DEKRA Certification în România este un organism de certificare imparțial și independent care dispune de experți români și străini pentru a acoperi toate domeniile de activitate.