ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Duckadam, parteneriat cu brandul GAME WORLD

„Helmult Duckadam este o legendă vie, iar notorietatea şi imaginea sa ne vor ajuta să facem şi mai cunoscute acţiunile pe care Game World le organizează pentru clienţii săi, pentru angajaţii companiei şi ca parte a activităţilor de responsabilitate socială. Suntem activ implicaţi în promovarea jocului responsabil, desfăşurăm programul Bursele Game World pentru studenţi, masteranzi şi doctoranzi la psihologie care se specializează în studiul adicţiilor şi ne implicăm în viaţa comunităţilor unde activăm şi în cauze sociale importante. Cel mai recent exemplu în acest sens este susţinerea pe care o acordăm luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Sunt valori comune puternice pe care brandurile Game World şi Helmut Duckadam le au în comun, iar prezenţa domniei sale alături de echipa noastră este deja o adevărată inspiraţie pentru noi toţi”, a declarat Attila Otto Török, director de strategie Game World România... CITESTE MAI MULT