ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

GAME WORLD BUCURESTI MALL VITAN premiata “Cea mai buna sala de jocuri in 2021”

La evenimentul "Sarbatoarea Gamingului din Romania", editia 7, sala de jocuri GAME WORLD BUCURESTI MALL VITAN a primit premiul pentru "Cea mai buna sala de jocuri in 2021".

GAME WORLD BUCURESTI MALL VITAN este recunoscută ca fiind cea mai premiată sală de jocuri de noroc din România, fiind o locație devenită de 22 de ani legendară pentru jucători.

Dacă vrei cea mai bună distracție de cazino, vii aici. Atmosfera, spațiile moderne și dotate cu cele mai actuale echipamente de joc, grija față de sănătatea clienților prin implementarea standardului DEKRA Trusted Facility, lansarea celor mai grandioase promoții și în acest an, face din această locație un etalon de neegalat până în acest moment.

Anul acesta Regele Sălilor de Jocuri este și ”Regele Premiilor” lansând în piață o promoție cu 80 de ediții care se desfășoară în fiecare zi de vineri, cu 900 de premii garantate, printre care 7 kilograme de aur de 24K acordate drept premii speciale și Marele Premiu, o mașină de lux, Rolls Royce Cullinan Black Badge... CITESTE MAI MULT