ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Gameworld.ro a fost lansat pe platforma iGaming ORYX

Gameworld.ro a fost lansat pe platforma iGaming ORYX. În plus, operatorul de jocuri are acces complet la ORYX Hub, care găzduiește o bibliotecă extinsă de peste 10.000 de jocuri de cazino de la peste 100 de furnizori, incluzând conținut RGS și titluri proprietate ORYX de la Gamomat și o varietate de furnizori de conținut terți precum Evolution, NetEnt, Pragmatic Play și Greentube.

Matevz Mazij, Managing Director al ORYX Gaming, a declarat:

„Această înțelegere cu Game World este rezultatul angajamentului nostru față de operatorii români și suntem încântați să adăugăm Game World pe lista platformei noastre de iGaming și a partenerilor de conținut și pentru a putea oferim conținutul nostru interesant și captivant bazei lor fidele de jucători.

„Game World este unul dintre cele mai puternice mărci de pe piață, cu o istorie deosebită și o vastă experiență locală. În urma evoluțiilor recente, ni s-a solicitat să livrăm o soluție la cheie în cel mai scurt timp posibil și cred cu tărie că vom duce operațiunea lor online la o poziție de lider pe piața online. ”

Attila Török, Directorul Strategiei Game Game, a declarat:

„Cu platforma iGaming ORYX și ORYX Hub, am putut să lansăm rapid brandul nostru online și să minimizăm impactul închiderii cu amănuntul și să consolidăm în continuare activitatea noastră. Cu un portofoliu de jocuri atât de extins, suntem siguri că întreg conținutul va atrage foarte mult jucătorii noștri. ”... CITEȘTE MAI MULT