ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
ELEGANTA NOROCULUI

Scrisoare deschisă – redeschidere săli GAME WORLD din 15 iunie, de la ora 00:00

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CLIENȚII NOȘTRI

 

Stimați clienți,

Avem o veste foarte bună! Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că toate sălile de joc din rețeaua Game World se redeschid începând de luni, 15 iunie, de la ora 00:00.

 

Decizia a fost luată de către autorități ca parte dintr-o nouă serie de măsuri de relaxare a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, companiile care activează în industria jocurilor de noroc din România își reiau activitatea din a doua jumatate a lunii iunie, în condiții stricte de siguranță sanitară.

Așa cum am anunțat pe canalele noastre de comunicare, noi am început pregătirea sălilor Game World din timp. Pe lângă normele obligatorii impuse de autorități, am luat măsuri suplimentare de prevenție, curățenie și dezinfectare, pentru ca atât Dumneavoastră cât și angajații Game World să beneficiați de cele mai sigure condiții din punct de vedere sanitar.

În acest sens, tot personalul care lucrează în sălile Game World a fost testat pentru identificarea anticorpilor anti Sars-CoV-2. Testarea anti COVID-19 s-a efectuat prin analiza probelor de sânge în clinicile din rețeaua Regina Maria din București, Constanța și Brasov și într-o clinică parteneră din Alba Iulia.

Echipele Game World vă vor întâmpina și vă vor oferi servicii în condiții de siguranță, fiind echipate cu măști chirurgicale de protecție și fiind instruite să aplice măsurile de dezinfectare, igienă și protecție împotriva infectării cu noul tip de coronavirus. Conform normelor, o parte din personal – precum echipele de la bar, mentenanță și curățenie – vor purta și mănuși de protecție.

Sălile de jocuri vor fi complet dezinfectate zilnic, aparatele de joc vor fi dezinfectate periodic și la solicitarea Dumneavoastră, oricând veți considera că este necesar. Veți avea la dispoziție dispensere cu soluții pentru igienizarea mâinilor, la standardele certificate de autoritățile sanitare. Posturile de joc au fost distanțate și, pentru o mai bună protejare s-au adăugat separatoare de protecție din plexiglas între aparate.

În toate sălile Game World au fost organizate operațiuni de amploare pentru dezinfectare și realizarea curățeniei generale. Suntem mândri să vă informam că în cadrul acestor acțiuni am folosit cele mai performante echipamente si tehnologii, inclusiv dezinfectarea pe bază de ozon.

În plus, sălile Game World sunt echipate astfel încât să vă ofere cele mai sigure conditii sanitare. Spre exemplu, ușile de la intrare sunt automate și instalațiile de ventilație și de aer condiționat funcționează astfel încât să nu recircule aerul extras din incinte și sunt dotate cu filtre performante.

Așa cum știți, toate posturile de joc din sălile Game World sunt dotate cu sistemul de tichete care, împreună cu automatele de plăți, micșoreaza numărul situațiilor în care sunt folosite bancnotele și reduce astfel riscul infectării.

După o lungă așteptare, suntem nerăbdători să ne revedem în sălile Game World. Vă asigurăm încă o dată că siguranța și confortul Dumneavoastră sunt principalele noastre priorități. Vă mulțumim anticipat că respectați măsurile de igiena și de protecție necesare pentru siguranța tuturor!

 

Mult a fost, puțin a rămas! Ne revedem în cele mai bune condiții din 15 iunie!

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Game World