grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc

CSR

Impreuna ne implicam pentru o viata mai buna!

Game World Group cuprinde companii care activeaza in domeniul organizarii jocurilor de noroc sub brandurile Game World, Stanleybet, Stanleybet.ro, Bonus, City Slot si Alfastreet Trade. Strategia de CSR a grupului este bazata principiile responsabilitatii si a sustenabilitatii activitatii si este dezvoltata pe 3 directii principale:

1. Responsabilitatea fata de clienti, angajati, actionari si parteneri

2. Sustinerea unor cauze sociale insuficient finantate in contextul actual

3. Implicarea in viata comunitatilor in care companiile din cadrul Game World Group isi desfasora activitatea

In zona responsabilitatii fata de clienti, angajati, actionari si parteneri Game World Group sustine consecvent activitatile Asociatiei Joc Responsabil. In 2019, pe langa sustinerea programului “Joc Responsabil”, destinat preventiei si tratamentului adictiei fata de jocurile de noroc, Game World este si principalul sustinator financiar al campaniei de educare a tinerilor, “Antrenat de Majorat”, organizata de Asociatia Joc Responsabil cu sprijinul Institutului de Relaţii Umane.

In plus, tot in aceasta directie, Game World a lansat un program propriu si original, “Bursele Game World” prin care se ofera burse de studiu la toate nivelurile pentru studentii la psihologie care vor sa se specializeze in domeniul preventiei si al tratamentului adictiilor.

In ceea ce priveste sustinerea unor cauze sociale insuficient finantate in contextul actual, companiile din cadrul Game World Group ofera sustinere financiara unor asociatii, fundatii si ONG-uri care activeaza pentru tratamentul si ingrijirea celor care sufera de cancer si alte boli incurabile. In acest sens, printre beneficiarii sponsorizarilor se numara Hospice Casa Sperantei, MagiCAMP, Little People, Fundatia Daruieste Viata, Asociatia Inima Copiilor, Fundatia Comunitara Brasov, dar si o serie de cazuri individuale care au avut nevoie de sustinere financiara pentru operatii si tratamente medicale costisitoare.

In directia implicarii in viata comunitatilor in care isi desfasoara activitatea, companiile care formeaza Game World Group au acordat sustinere unor evenimente si proiecte locale si catre echipe sportive reprezentative pentru localitatile respective. Printre acestea se numara Fundatia Nadia Comaneci, echipa de volei feminin Alba Blaj, echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud, echipa de fotbal Sepsi Sf. Gheorghe, echipa de baschet feminin ACS Sepsi SIC, Federatia Romana de Lupte, Club Golf Paul Tomita si Urban Legends.

Intra pe pagina de Facebook Game World CSR pentru cele mai recente informatii, fotografii si video despre actiunile de CSR!