grafica mana
ACCESUL MINORILOR LA JOCURILE DE NOROC ESTE STRICT INTERZIS!
Pentru vizualizarea conținutului acestui website trebuie să declari pe propria răspundere că ai implinit 18 ani, vârsta minimă legală pentru participarea la Jocurile de Noroc
Compania

Game World Romania face parte din Grupul Game World, unul dintre cei mai mari organizatori de jocuri de noroc din Europa Centrala si de Est.

Grupul Game World si-a inceput activitatea in anul 1995. Grupul este prezent in mai multe tari din regiune cu activitati de organizare a jocurilor de noroc electronice, pariuri sportive si cazinouri online, designul si exploatarea salilor de jocuri si a agentiilor de pariuri sportive precum si distributia de echipamente de joc.

Compania Game World si-a inceput activitatea in Romania in septembrie 1999, fiind una dintre putinele firme din domeniul jocurilor de noroc din tara noastra cu o continuitate atat de indelungata. Salile de jocuri Game World functioneaza in Bucuresti si in alte 3 orase importante din tara: Constanta, Alba Iulia si Craiova, compania fiind specializata pe exploatarea salilor de jocuri situate in incinta centrelor comerciale de tip mall si shopping center.


Inaugurata in 1999, Game World Bucuresti Mall este cea mai mare sala de jocuri din regiune fiind in
acealasi timp una dintre salile de jocuri cu cea mai indelungata activitate din tara.

Game World Bucuresti Mall ofera aproximativ 300 de posturi de joc, cu o mare diversitate de optiuni de jocuri si jackpoturi si program de functionare non-stop. La oferta de gambling se adauga pariurile sportive organizate de Stanleybet si un mix de optiuni de entertainment complementare – restaurant, bar, terasa pentru fumatori, evenimente, petreceri etc. La fel de diversa este si gama de servicii auxiliare printre care valet parking, parcare gratuita, acces direct cu lifturi rezervate exclusiv clientilor Game World, garderoba, Wi-Fi etc.

Game World City Park Mall este cea mai mare sala de jocuri din afara Bucurestiului si functioneaza din anul 2008. In 2016 sala de jocuri a fost relocata la nivelul 1 al City Park Mall, renovata si considerabil marita. In prezent, aici sunt disponibile aproximativ 160 de posturi de joc la slot machines si rulete electronice si pariuri sportive prin Stanleybet. Game World City Park Mall este o veritabila destinatie de entertainment 365 de zile pe an si in special in sezonul turistic de pe litoral, atunci cand Mamaia / Constanta devine capitala distractiei estivale din Romania.

Pe langa cele doua sali mari din Bucuresti Mall Vitan si City Park Mall, brandul Game World mai este prezent in Bucuresti pe Calea Mosilor si in centrele comerciale Sun Plaza si Vulcan Centre, dar si in alte 3 orase: Alba Iulia (la Alba Mall), Constanța (la VIVO! mall) și Craiova (la Promenada).

Salile de jocuri Game World sunt recunoscute pentru ambianta, stilul si eleganta lor, la standarde inalte de confort si siguranta.